Alt om løb, pulsure og løbeudstyr

Populære firmaløb:


Løb er en super social aktivitet i et firma. Både i hverdagen, men i særdeleshed også at deltage i et løb. Her er lidt om firmaløb

Ja... vi kan jo lige så godt indrømme det. DHL har næsten uofficielt patent på firmaløb. Altså DHL stafetten.

Konceptet er at løbet afholdes i flere byer – ja endda over flere dage. Her løber man 5 x 5 km. Altså person 1 løber 5 km og giver så stafetten videre til person 2 og så fortsætter man. Imens den ene løber sidder de fire andre og hygger. Det lyder simpelt, men er voldsomt hyggeligt og er i de store byer blevet et kæmpe tilløbsstykke for firmaer.

Rigtigt mange firmaer tilmelder adskillige medarbejdere (ja, de bliver nok spurgt først). Typisk betaler firmaet for tilmelding og får også tit lavet løbetøj med tryk (kan personligt anbefale Wilke Promotion, der laver løbetøj med tryk) og ofte har firmaerne også købt en pavillion og mad og drikke til deltagerene. Skal jeg være ærlig – og det skal jeg jo her – så er kalorieindtaget på sådan en eftermiddag / aften langt højere end forbrændingen på de 5 kms løb :-)

Her er det hyggen, der er i højsædet og det er også et rigtigt hyggeligt løb, som ofte varer til langt ud på aftenen, hvis vejret er godt. I byer som Aarhus og København bliver det ofte afviklet over flere dage fordi, der er så mange tilmeldte.


Alternativer til DHL stafetten

Rundt omkring har der været flere alternativer til DHL stafetten. Særligt populært har været de mange kvindeløb som f.eks. Aller kvindeløb og det populære Alt for Damerne-løb.

I Østjylland har de også haft held med det mere særegne Safari stafet (som jo er oplagt til virksomheder).