Forsiden 5 km Pulsur Alle artikler Om siden

Løbefællesskaber som NBRO og AARUN


I gamle dage var løbeklubber noget, man mødte op i. Et klubhus, formand og faste træningshold og sådan. Sådan er det ikke længere. Såkaldte gadeløbefællesskab popper nu op over det ganske land og her har jeg forsøgt at samle dem. Mangler der én, så send mig et tip på vadskaer@gmail.com


Sjælland

København

Måske Danmarks mest populære gadeløbeklub NBRO (i hvert fald de mest loyale medlemmer, der ikke kan gå på Instagram uden at tagge #nbrorunning :-D). De er virkeligt dedikerede, løber sammen og hepper på hinanden til diverse løb. De har sågar udviklet en app.

Find dem her

www

På Facebook

På Instagram

Se deres flotte præsentationsvideo her

Holbæk

I Holbæk har tre kvinder startet Holrun. De løber om søndagen og mødes på atletikanlægget ved Stenhus Gymnasium i Holbæk. Find dem online her

Facebook


Østjylland

Aarhus

RUNAAR er Aarhus' løbefællesskab. De mødes ved Skanseparken mandag, onsdag og fredag og løber 3,5 km, 5 km, 7,5 km eller 10 km sammen.

Find dem her

www

Facebook

Deres Facebook gruppe

Instagram


Nordjylland

Aalborg

Aalborgs løbefællesskab hedder AARUN

AARUN

Mødes mandag og onsdag ved Utzon centret og løber sammen. Kend dem på de blå farver

Find dem her

Facebook

Instagram

»Just stick with it. What seems hard now will one day be your warm-up«

Billede af løbesko

Håber du kommer i gang med at løbe

Løb har givet mig så mange gode oplevelser. Både socialt, sportsligt, mentalt og naturoplevelser. Jeg håber, du også kan komme i gang med at løbe og nyde glæden ved løb.

Jeg ved godt, at de første 10-50 gange (ja måske mere) er det virkeligt hårdt at komme ud. Men en dag bliver det virkeligt magisk og du bliver afhængigt af at komme ud og få frisk luft, mærke dine ben arbejde, fornemme hvordan du ikke kan tænke på hverdagens stress og jag og kun fokusere på at flytte den ene fod efter den anden.