Forsiden 5 km Pulsur Alle artikler Om siden

Sider om løb


Her finder du en masse links om løb

Jeg har primært valgt danske sider ud, men er der engelske ressourcer, der er ekstraordinært gode, så er de også med på listen


Rekordjagt

Rekordjagt skriver danske Kim Pedersen dedikeret og meget videnskabeligt om løb. Der er virkeligt mange gode og grundige artikler, der forklarer, hvordan du bliver en hurtigere løber.

Runningdad

Følg Brians rejse mod at vinde et lokalt løb. Det handler meget om at blive hurtigere til at løbe på Running Dad

Motionsløb

Motionslob.dk finder du nok Danmarks største oversigt over danske motionsløb. Klik på "Løbskalender" og så kan du nemt via filtre finde distancer og løb i nærheden af dig. Der udover finder du også løbeprogrammer og artikler om løb.

Løbesiden

Loebesiden.dk er der artikler om løb, løbeberegnere, løbeprogrammer og et stort forum for løbere.

Bevæg dig for livet

Bevæg dig for livet har dedikeret en stor del af deres side specifikt til løb. Her er tips til at komme i gang med at løbe, links til løbeforeninger, ranglister m.m.

»Just stick with it. What seems hard now will one day be your warm-up«

Billede af løbesko

Håber du kommer i gang med at løbe

Løb har givet mig så mange gode oplevelser. Både socialt, sportsligt, mentalt og naturoplevelser. Jeg håber, du også kan komme i gang med at løbe og nyde glæden ved løb.

Jeg ved godt, at de første 10-50 gange (ja måske mere) er det virkeligt hårdt at komme ud. Men en dag bliver det virkeligt magisk og du bliver afhængigt af at komme ud og få frisk luft, mærke dine ben arbejde, fornemme hvordan du ikke kan tænke på hverdagens stress og jag og kun fokusere på at flytte den ene fod efter den anden.