Forsiden 5 km Pulsur Alle artikler Om siden

Bedste løbe app


Hvad er den bedste løbe app?

Virkeligt godt spørgsmål. Det er der nok mange, der har spurgt om – og jeg har efter virkeligt mange år fundet svaret:

Den bedste løbe app, er dén, der dækker dit behov!

Forklaring: Hvis du har behov for at kunne se din puls på dit Apple Watch, så er det jo nødvendigt med en app, der kan det. Hvis du har behov for at kunne måle højdemeter eller løbe intervalløb, så er det den app, der kan det. Hvis du har behov for musik, mens du løber, så er det den app, der kan tilbyde det! Simpelt ikke?

Men derfor har jeg alligevel nogle holdninger til løbe apps og dem får du herunder. Jeg har efterhånden prøvet rigtigt mange.


Nike Plus Running

Nike Plus Running er en meget simpel (og lidt poppet) app. Den kan det basale: Spille musik, registrere hastighed og tid. Har du en pulsmåler, der kan transmittere via Bluetooth 4.0, så kan du også få din puls derover. Appen gemmer naturligvis også din rute og du kan registrere dit humør og hvad løbeunderlaget var samt dine løbesko (så du kan se, hvornår det er tid at skifte løbesko).

Nike Plus Running er min favorit app p.t. Den er gratis, så overvej seriøst at give den et go. Jeg vil uden at tøve sige, at det er den bedste gratis løbe app.

Screendump fra Nike Running Screendump fra Nike Running Screendump fra Nike Running Screendump fra Nike Running Screendump fra Nike Running

Find den her til iPhone

Find den her til Android


Endomondo

Endomondo (er i øvrigt dansk) er mange løberes favorit. Særligt her i Skandinavien. Den findes i en gratis version og en pro version, som du skal betale for. Der udover vil de også gerne have dig til at blive abonnement, så får du endnu flere features.

Endomondo kan parres med diverse pulsmålere, du kan bruge det til løb, cykling, skiløb og meget mere. Det er derfor mere en motionsapp end en decideret løbeapp.

Screendump fra Endomondo Screendump fra Endomondo Screendump fra Endomondo

Endomondo

Find den her til iPhone

Find den her til Android


Strava

Strava er nok mest populær blandt cyklister, men kan også sagtens bruges til løb.

Officiel hjemmeside

Find den til iPhone her

Find den til Android her


RunKeeper

RunKeeper er en meget populær app blandt løbere. Det er en af de ældste apps, og skal jeg være ærlig er det flere år siden, jeg droppede den. Men den har bestemt sine fordele.

Screendump fra Runkeeper Screendump fra Runkeeper Screendump fra Runkeeper

Officiel hjemmeside

Find den til iPhone her

Find RunKeeper til Android her

»Just stick with it. What seems hard now will one day be your warm-up«

Billede af løbesko

Håber du kommer i gang med at løbe

Løb har givet mig så mange gode oplevelser. Både socialt, sportsligt, mentalt og naturoplevelser. Jeg håber, du også kan komme i gang med at løbe og nyde glæden ved løb.

Jeg ved godt, at de første 10-50 gange (ja måske mere) er det virkeligt hårdt at komme ud. Men en dag bliver det virkeligt magisk og du bliver afhængigt af at komme ud og få frisk luft, mærke dine ben arbejde, fornemme hvordan du ikke kan tænke på hverdagens stress og jag og kun fokusere på at flytte den ene fod efter den anden.