Bedste løbe apps

Hvad er den bedste løbe app?

Virkeligt godt spørgsmål. Det er der nok mange, der har spurgt om – og jeg har efter virkeligt mange år fundet svaret:

Den bedste løbe app, er dén, der dækker dit behov!

Forklaring: Hvis du har behov for at kunne se din puls på dit Apple Watch, så er det jo nødvendigt med en app, der kan det. Hvis du har behov for at kunne måle højdemeter eller løbe intervalløb, så er det den app, der kan det. Hvis du har behov for musik, mens du løber, så er det den app, der kan tilbyde det! Simpelt ikke?

Men derfor har jeg alligevel nogle holdninger til løbe apps og dem får du herunder. Jeg har efterhånden prøvet rigtigt mange.

Nike Plus Running

Nike Plus Running er en meget simpel (og lidt poppet) app. Den kan det basale: Spille musik, registrere hastighed og tid. Har du en pulsmåler, der kan transmittere via Bluetooth 4.0, så kan du også få din puls derover. App'en gemmer naturligvis også din rute og du kan registrere dit humør og hvad løbeunderlaget var samt dine løbesko (så du kan se, hvornår det er tid at skifte løbesko).

Nike Plus Running er min favorit app p.t. Den er gratis, så overvej at give den et go.

Find den her til iPhone

Find den her til Android

Endomondo

Endomondo (er i øvrigt dansk) er mange løberes favorit. Særligt her i Skandinavien. Den findes i en gratis version og en pro version, som du skal betale for. Der udover vil de også gerne have dig til at blive abonnement, så får du endnu flere features.

Endomondo kan parres med diverse pulsmålere, du kan bruge det til løb, cykling, skiløb og meget mere. Det er derfor mere en motionsapp end en decideret løbeapp.

Endomondo

Find den her til iPhone

Find den her til Android

Strava

Strava er nok mest populær blandt cyklister, men kan også sagtens bruges til løb.

Officiel hjemmeside

Find den til iPhone her

Find den til Android her

RunKeeper

RunKeeper er en meget populær app blandt løbere. Det er en af de ældste apps, og skal jeg være ærlig er det flere år siden, jeg droppede den. Men den har bestemt sine fordele.

Officiel hjemmeside

Find den til iPhone her

Find RunKeeper til Android her